Vaderdag kado
Nieuws van de dag! Zijn er onderwerpen die nog ontbreken? Stuur me gerust een berichtje.

Site aanmelden?
Gebroken link?


www.ademuz.nlTwitter met Sylvie klik hier

Kunnen jullie deze nog? Sylvie Meis

'Mijn nek is zó gevoelig dat ik snel opgewonden raak'

De Nederlandse celebrity Sylvie van der Vaart mag haar kapper dankbaar zijn. Door de keuze voor een korte coupe ontdekte ze bij zichzelf een nieuwe erogene zone.

De nek van de vrouw van de Nederlandse international Rafael van der Vaart was lange tijd bedekt met lange manen.

In een column in het blad Grazia schrijft de schone nu dat die 'kale' nek zó gevoelig blijkt te zijn dat ze er opgewonden van kan raken.

"Ik ben dan ook gehecht geraakt aan mijn korte haar." Manlief vindt het nieuwe kapsel ook erg geslaagd.
- Vandaag


Sylvie Meis straalt op rode loper
DestentorOuders Meis: 'Ze proberen Sylvie kapot te maken'
Omroepbrabent
foto anp


Moeder Meis: "sylvie huilt vaak aan de telefoon'
Dat Syvie een goddigger word genoemd steekt Rita.
Ad
foto anp
ja ja is ze dat niet dan?


Syvie Meis en Raimond Nicodem als nutsvoorziening
FokSyvlie Meis vlucht voor Guillaume
Wtf

Slyvie supersexy op het strand

Sexy bikini Sylvie

'Sylvie Meis / Van der Vaard
Heeft u een mooi, leuk verhaal of foto van Sylvie Meis?

Sylvie in Bikini
Mischa Sylvie koffie
Rafael nog gelukkig
Buren pesten Sylvie Meis
Sylvie genomen
Sylvie sloeg Rafeal
Sylvie 5 miljoen rijker
Kerstlingerie


Sylvie pronkt met billen
Deze sexy beelden van Sylvie laten niet heel veel aan de verbeelding over. De 36 jarige mooie blondine liet zich in Londen ( Engeland ) op de gevoelige plaat vastleggen en plaatste de kiekjes op facebook / Hunkemoller ligerie kopen van Silvie.

Foto's Hunkemoller / Privé Telegraaf.nl.


The Syvie Lingerie ( Kerstlingerie ) collection 2014

Sylvie: "Ik word heel blij van mezelf in lingerie"
Door Moniek Moerland. Elle.nl


Sylvie klaar met Touriya ( Verraad! ) "Touriya verkoopt info over Sylvie"
di 15 apr 2014, 05:30

Je zou denken dat TOURIYA HAOUD (36) op haar beurt kan uithuilen bij SYLVIE MEIS (36), nu haar huwelijk met de Amerikaanse soapacteur GREG VAUGHAN (40) op de klippen is gelopen. Niets is minder waar. En dat heeft alles te maken met een ontdekking die Sylvie onlangs deed; over hoe Touriya haar heeft verraden en Ze waren elkaars hartsvriendinnen, maar nu na SYLVIE MEIS ook TOURIYA HAOUD gaat scheiden, hoeft de laatste niet te rekenen op hulp en steun van Sylvie. Die liefde tussen de twee is over, na een streek die Touriya Sylvie vanuit Los Angeles leverde

" Touriya verkoopt info over Sylvie "
Touriya lijkt na haar aangekondigde scheiding met Greg weinig mensen meer over te houden in haar leven. Want ook de relatie met BFF Sylvie Meis lijkt hevig bekoeld. En dat lijkt Touriya aan zichzelf te danken te hebben... Verkoop van foto's !
Ook Sylvie klaar met Touriya AMSTERDAM foto en tekst van
Telefgraaf.nl


Sylvie Meis bekend ( vandaag woensdag) het verhaal van de Piloot
Sylvie Meis bedroog Rafael diverse malen. Voetbalsupporters hadden het al gezongen in het voetbalstation.
Kunt u het liedje nog herinneren Sylvie Sylvie is een H....

Amsterdam - Prive TV - Syvlie Meis heeft opgebiecht dat ze tijdens haar huwelijk met Rafel van der Vaart een affaire had met KLM piloot Balazs Vajta.

Foto van forum index .hu

Sylvie heeft besloten open kaart te spelen nadat de piloot zijn verhaal over hun affaire verkocht aan een Duits blad.

In het interview, dat onder andere in weekblad Privé is te lezen, vertelt de presentatrice uitgebreid over de affaire, hoe Rafael het ontdekte en hoe het huwelijk deze affaire overleefde.

Di 26 nov 2013, TelegraafSylvie doet haar eigen verhaal! Sylvie mag zich 5 miljoen euro rijker rekenen.

Sylvie van der Vaart doet morgen haar hele verhaal en onthult voor het eerst de ware reden van in Weekblad Privé.

Van alle hoofdpersonen in de scheidingsoap rond de Fam. Van der Vaartjes, heeft er slecht één al die manden gezwegen: Sylvie zelf.. Tot morgen! Dan doet zij haar hele verhaal in Weekblad Privé en onthult zij voor het eerst de ware reden van de scheiding die Duitsland en Nederland vanaf Nieuwjaarsdag bezighield.

Geen vechtscheiding voor Sylvie.

Overigens is Sylvie donderdag in Nederland voor de opening van de flagshipstore van haar lingeriemerk. Aan de vooravond van dat bezoek, verbrak zij voor het eerst haar stilzwijgen en onthult zij dat har huwelijk, dat voor de buitenwereld één groot sprookje leek, al jaren eerder begon te wankelen.

Nog enkele weken, dan zal de scheiding een feit zijn. Na alle verwarring en commotie hoopt Sylvie op een nieuwe start, nog vóór de kerst. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 december zal zij schitteren in twee groots opgezette, tv kerstshows in Duitsland.

Weekblad Privé, met Sylvie's eigen verhaal, ligt Morgen in de winkel.


"Sylvie krijgt 5 miljoen bij scheiding"

Sylvie en Rafael zijn het eens geworden over de schdingsvoorwaarden. Syvie oontvangt vijf miljoen euro van Rafael van der Vaart en ze delen de zorg over hun zoon Damián ( 7 jaar )

De twee verschijnen niet meer voor een scheidingsrechter, schrijft de Duitse krant Bild. De scheiding moet in Nederland nog formeel afgehandeld worden, maar dat zou eind november geregeld moeten zijn. Daarna neemt Sylvie weer haar eigen meisjesachternaam Meis aan. Privé hoofdredacteur Evert Santegoeds wist eerder al te melden dat Sylvie en Rafael al in 2005 nog voordat zij trouwden, lieten vastleggen dat Sylvie bij een scheiding 5 miljoen euro zou krijgen. De afspraak wordt du netjes nagekomen. Sylvie en Rafeal trouwden niet in gemeenschap van goederen.
- Telegraaf


Sylvie Meis in de maling genomen

Prive TV - Sylvie Meis stond in het middelpunt van de belangstelling tijdens een Duitse Awardsshow, maar of ze daar nou zo blij mee was....

Telegraaf


Sylvie los op Duits bierfeest
Sylvie meis vermaakt zich opperbest op het Okterberfest in Munchen.
De presentatrice liet zich zichtbaar vrolijk en losjes op de gevoelige plaats vastleggen met een grote pul bier in haar hand. Syvlie maakte deze week haar Okteoberfest-debuut, melden Duitse media.

de blondine woont in al jaren in het Duiste Hamburg, net als haar ex Rafael van der vaart en hun zoontje Damian. Het oktoverfest is een jaarlijks terugkerend
bierfestijn in de Duitse stand Munchen.
Telegraaf


'Sylvie sloeg Rafeal van der Vaart'
Syvlie van der Vaard zou haar inmiddels ex-man Rafael geslagen hebben op Oudejaarrsavond. Dat meent Lydia, de zus van sabia Engizek.

"ik was er zelf bij. Sylvie begon op Rafael in te slaan'. vertelt de bezorgde zus tegen Story

'Rafael en Syvie hadden knallende ruzie en hij besloot daarom aan de aanwezige gasten te vertellen dat zij gingen scheiden. Sylvie werd woedend.'

Volgens Lydia had Sylvie nog willen wachten met het vertellen en werd zij daarom zo kwaad. "Om zichzelf te beschermen duwde Rafael haar van hem af.'

Lydia noemt het een belediging dat Sylvie's moeder rita vorige week uitgehaald heeft naar Sabia, in de Privé. Rita moet zich schamen om zo over mijn zus te praten."

Trofee
Volgens Lydia was haar zus vooral erg geschokt over de opmerkingen die moeder Meis maakte over Damian. "Dat Rita zie dat Damian niet meer dan een trofee is voor Sabia deed echt pijn. Sabia doet alles voor hem.'

"Bovendien weet ik uit eigen ervaring da tSyvlie niet zo'n moeder is die graag met haar kind speeld. Als Damian bij zijn moeder is zorgt de nanny grotendeels voor hem"
Door: Nu.nl/Lara Zevenberg

' tja wilde Sylvie dan haar leven lang Rafael van der Vaart in het boot nemen? Rafael hield er namelijk niet van dat Syvlie steeds buiten de pot pist. Het voetbal publiek heeft ooit een liedje gezongen... Sylvie Sylvie is een ........... Rafael werd gewaarschuwd door het Nederlands publiek.


Mischa Barton op de koffie bij Sylvie

AMSTERDAM - PRIVE TV
Niemand minder dan O.C.-ster Mischa Barton verraste dit weekend Sylvie met een bezoekje in haar appartement in Hamburg.

Sylvie had Barton en hun gezamenlijke vriend André Borchers uitgenodigd voor een Italiaanse maaltijd bij haar thuis.

De presentatrice werd eerder deze maand door haar ex-vriend Guillaume Zarka bestempeld als 'een leeg persoon'. Ook ex-'bff' Sabia is niet te spreken over de 'onbetrouwbare' Sylvie.


Foto Fashion blog

- foto Mischa Barton gotceleb
Gelukkig voor Sylvie is niet iedereen het eens met de uitspraken van Guillaume en Sabia. "Sylvie is een zeer sympathiek persoon", zegt de O.C.-actrice. "Ik was blij om haar te zien."'Sylvie van der Vaart niet stabiel'
van onze redactie AMSTERDAM - "Voor Sylvie van der Vaart is uiterlijke schijn alles. Ze is daardoor erg beïnvloedbaar en niet stabiel", oordeelt een Duitse specialist in het moddergooien naar en van de voormalig voetbalvrouw.

foto is van bild.de

Sylvie draagt Bitch T-shirt
"Haar hang naar perfectie is enorm. Daar moet zelfs haar omgeving voor wijken. Sylvie is een lege huls", zegt Dr. Aglaja Stirn, gespecialiseerd in psychosomatiek, vandaag in Bild. Met de laatste zin herhaalt ze woordelijk wat Sylvie's ex Guillaume Zarka eerder vertelde in een interview.

Volgens de specialist wil Sylvie door iedereen sexy, intelligent en charmant worden gevonden. Daarom heeft zij veel moeite met de imagoschade die op de loer ligt nu zowel Guillaume als Sabia de vuile was hebben buitengehangen. "Als dingen niet volgens Sylvies plan lopen, wordt ze een soort vulkaan en gaat ze door tot het einde." De ex van Rafael van der Vaart sloeg gisteren terug naar haar voormalig beste vriendin Sabia door een t-shirt met de tekst b*tch te dragen. Sabia vertelde donderdag in Bild dat Sylvie al jaren vreemging. Daar deed ze nog eens een schepje bovenop door te zeggen dat zij haar aan Rafael wilde koppelen.

van de redactie

AMSTERDAM - "Voor sylvie van der Vaard is uiterlijk schijn alles. Ze is daardoor erg beinvliedbaar en niet stabiel'
, oordeelt een Duitse specialist in het moddegooien naar en van de voormalig voetbalvrouw.
Telegraaf


Sylvie Meis gepest door buren

Sylvie Meis gepest door buren. Sylvie van der Vaart Meis mikpunt van pesterij. Buren pesten Sylvie Meis. Sylvie Meis gepest door buren met affiches.

Waar heel Duitsland eens aan de voeten lag van Sylvie van der Vaart Meis, is diezelfde Sylvie Meis nu het middelpunt van pesterijen.

Buren van de voormalig voetbalvrouw lijken het helemaal gehad te hebben met Sylvie. In een reportage van ondermeer SBS Shownieuws was te zien dat Sylvie Meis niet echt meer welkom is in de straat waar zij woont in Hamburg, de Eppendorfer Landstrasse.

Overal in de straat zijn affiches opgehangen waarop ondermeer de volgende tekst te lezen is:

"Er leven hier in de buurt niet alleen maar leuke mensen, maar ook mensen die nep en irritant zijn! Haar neplach kan je op een afstand van een kilometer al horen."

Deze posters, met de afmeting A-4, hangen in bomen, aan gevels en worden onder de ruitenwissers van de geparkeerde auto's gestoken.

Volgens de bakker, die een winkel heeft tegenover het appartement waar Sylvie momenteel woont, is er sprake van een campagne tegen Sylvie en is het inderdaad zo dat Sylvie Meis gepest door buren wordt.
- Nieuwsuit


Sylvie Meis gepest door buren

Sylvie Meis gepest door buren. Sylvie van der Vaart Meis mikpunt van pesterij. Buren pesten Sylvie Meis. Sylvie Meis gepest door buren met affiches.

Waar heel Duitsland eens aan de voeten lag van Sylvie van der Vaart Meis, is diezelfde Sylvie Meis nu het middelpunt van pesterijen.

Buren van de voormalig voetbalvrouw lijken het helemaal gehad te hebben met Sylvie. In een reportage van ondermeer SBS Shownieuws was te zien dat Sylvie Meis niet echt meer welkom is in de straat waar zij woont in Hamburg, de Eppendorfer Landstrasse.

Overal in de straat zijn affiches opgehangen waarop ondermeer de volgende tekst te lezen is:

"Er leven hier in de buurt niet alleen maar leuke mensen, maar ook mensen die nep en irritant zijn! Haar neplach kan je op een afstand van een kilometer al horen."

Deze posters, met de afmeting A-4, hangen in bomen, aan gevels en worden onder de ruitenwissers van de geparkeerde auto's gestoken.

Volgens de bakker, die een winkel heeft tegenover het appartement waar Sylvie momenteel woont, is er sprake van een campagne tegen Sylvie en is het inderdaad zo dat Sylvie Meis gepest door buren wordt.
- Nieuwsuit.comSylvie van der Vaard in bikini met vriendinRafael van der Vaart nog gelukkig met Sylvie van der Vaart

Foto van Parool.nl