Ruimte Wallpapers
Veel plezier op deze ruimte hd wallpaper site, het meest bezochte portaal van en voor wallpapers en nog veel meer! leuke tips. Zijn er plaatjes of onderwerpen die nog ontbreken? Stuur me gerust een berichtje.


Site aanmelden?
Gebroken link?


Gratis Wallpapers
Free Wallpapers

Top Nagelstylisten

Nagelsalon Overasselt Vlak bij nijmegen wijchen grave en malden

Alles over Afbeeldingen ruimtefoto's
space foto's
Achtergrond
Afbeeldingen Achtergrond
computer,
myspace,
msn,
ruimtevaart foto's

sterren heelal
Het pimpen van hyves mbv Achtergrond plaatjes
Space Shuttle
Space
Space Mmorpg
Space Astronomy
Space Pictures


Het laatste nieuws op het gebied van ruimtevaart en ruimtevaart technologie met onder andere live satellietbeelden, space shuttle en het Internationaal
- Space.cwebAarde in een zwart gat ( foto plaatje wallpaper )

Een Amerikaanse hoogleraar komt met een verontrustende theorie: we leven misschien in een zwart gat in een ander universum.

Nikodem Poplawski van de universiteit van Indiana in Bloomington vermoedt dat alles wel eens anders zou kunnen zijn dan we denken. De aarde een klein vlekje in een gigantische ruimte? Een uitdijend heelal met daarin miljarden sterren? Hij denkt dat we ons mogelijk allemaal vergissen. Dat de aarde in een zwart gat gevangen zit en dat we daardoor dingen zien.

Hoe Poplawski tot zijn conclusie komt, is een zeer ingewikkeld verhaal, waar zelfs andere natuurkundigen zich van op het achterhoofd krabben. Hij gebruikt een aangepaste versie van de algemene relativiteitstheorie van Einstein om zijn theorie te ondersteunen. Deze versie van de theorie neemt het draaien van atoomkernen mee, iets dat Einstein zelf niet deed. Door de draaiing mee te rekenen, beweert Poplawski de opbouw van ruimte-tijd te kunnen berekenen.

Op basis daarvan komt de hoogleraar met een radicaal idee: het universum gedraagt zich als een veer. Het kan worden gespannen, waarbij materie tot een oneindige dichtheid wordt samengeperst. Vervolgens ontspant de veer zich, en dijt alles uit, net als nu met het waarneembare universum gebeurt.

Waar wordt materie nog meer samengeperst? Juist, in een zwart gat. Het is daarom niet onwaarschijnlijk dat we in een zwart gat wonen, zegt Poplawski. Het universum dat we om ons heen zien uitdijen, is niets anders dan andere sterrenstelsels die samen met ons gevangen zijn in een zwart gat van gigantische proporties.